Polderfest campagne 2022

Polderfest campagne 2022

Tickets winnen voor Polderfest

Dronten 2022 Op 30 juli 2022 vond Polderfest voor de tiende keer plaats. Het festival was deze keer weer groter van opzet en invulling dan de voorgaande jaren – ook daarvoor heeft en geeft Dronten de ruimte. Ruim 3500 bezoekers konden de avond doorkomen met danspasjes, diverse muziekgenres en lekker eten van aanwezige foodtrucks.

Polderfest is groots genieten!

Dronten Geeft Je De Ruimte gaf voor de tiende editie van Polderfest 10×2 entreetickets weg en presenteerde de plattegrond van het Polderfest terrein. Winactie 10×2 tickets Deelnemen aan de winactie voor 10×2 entreetickets was mogelijk door te laten weten via social media waarom jij graag naar Polderfest zou willen en de persoon te taggen die jij mee zou nemen. Na het delen van de actie op jouw eigen tijdlijn én het volgen van @drontengeeftjederuimte op social media maakte je automatisch kans op tickets.

4.886

Bereikte personen

34

Deelnemers

20.987

Weergaven

153

Social reacties

Persbericht, uitnodigen pers

Ook heeft Dronten Geeft Je De Ruimte, in samenwerking met Polderfest, het persbericht gerealiseerd én het versturen van dit persbericht richting pers en belanghebbenden op zich genomen. ‘‘Dankzij het netwerk van Dronten Marketing werd het mogelijk om het persbericht breed te versturen om zo meer zichtbaarheid te creëren en pers uit te nodigen voor een item,’’ vertelt Larissa de Vos, communicatiemanager van de tiende editie van Polderfest.

Dronten Geeft Je De Ruimte presenteert festival terrein Polderfest

Dronten Geeft Je De Ruimte heeft voor het evenement van Polderfest op 30 juli 2022 de plattegrond van het festivalterrein gerealiseerd. Met deze plattegrond is ingespeeld op de groeiambitie van het evenement: het versterken van het imago door gezien te worden als kwalitatief, hoogwaardig festival.

Polderfest in de toekomst

In de toekomst hoopt de organisatie van Polderfest het evenement nog verder te laten groeien. ‘’Daarvoor is de samenwerking met Dronten Geeft Je De Ruimte van groot belang’’, aldus Mark Zonderland, voorzitter van Polderfest. “We trekken samen op in de communicatie en zetten elkaars netwerken in. Bovendien zetten we samen campagnes in om onze zichtbaarheid te versterken.’’

De winactie van Polderfest is een initiatief van Dronten Marketing in samenwerking met Stichting Polderfest.

In de pers

Polderfest 2022 groter dan ooit. ‘We groeien mee met de ruimte in Dronten’

16 juli 2022
Flevopost.nl

Polderfest moet groot feest worden, al blijft er een verlanglijstje

29 juli 2022
dedrontenaar.nl